Over Konos

Konos Air is een installateur van ventilatie en centrale stofzuigsystemen. Konos is de nieuwe naam van Vac & Vent bvba, Globaltek en Globalvent. Alle ervaring in de plaatsing van ventilatie voor woonhuizen, appartementen, kantoren en handelsruimtes komt nu onder één dak. De referentie voor uw binnenklimaat heet vanaf nu Konos Air.’

Geschiedenis

In 1996 wordt de eenmanszaak Globaltek opgestart. Globaltek specialiseerde zich initieel in verkoop en installatie van centrale stofzuigsystemen.

In 2006-2007 worden de activiteiten uitgebreid met ventilatiesystemen, een sterke groeimarkt als gevolg van de nieuwe wetgeving terzake.

De snelle omzetgroei en een groeiend personeelsbestand noodzaken de oprichting van de bvba Vac & Vent met twee onderscheiden bedrijfstakken Globaltek (centrale stofzuigsystemen) en Globalvent (ventilatie).

In december 2011 wordt de bvba Vac & Vent overgenomen door de Konos groep, en de firma Vac & Vent wordt omgedoopt tot Konos Air bvba. Konos breidt uit met een tweede kantoor in Zaventem, en met een grondige restyling van de identiteit gaan we met vertrouwen de toekomst tegemoet !